Pages

Subscribe:

About

Gs Blogcu

Labels

30 Aralık 2012 Pazar

Merseyside'da Son Durum



     Liverpool bir sezona daha hüsranla başladı. Roy Hodgson ile yaşanan facianın ardından, Damien Comolli Dalglish'in başına Becali kesildi. Yapılan inanılmaz transferler sonuç vermedi ve yine hüsran yaşandı. Bu sezon da ise Brendan Rodgers ile yine orta sıralara mahkum bir Liverpool izliyoruz maalesef. Neresine dokunsanız elinizde kalıyor. 2 hafta önce Aston Villa ile evinde oynarken Benteke'ye karşı koyamayan L'pool 3-0 yenilmişti rakibine. Bir hafta sonra aynı Aston Villa Chelsea'den 8 yerken -her ne kadar Bale faktörüde olsa- Tottenham'a 4-0 yenilmişti, bu hafta ise yine evinde Wigan'a 3-0 yenildiler. 

     Savunmasında her ne kadar sıkıntılar yaşasa da L'pool'un savunma oyuncularının kalitesi bulundukları durumu yansıtmıyor. Agger, Skrtel, Henrique, Cole gibi isimler takım genel olarak toparlanırsa toparlanacaklardır. L'pool asıl sıkıntıyı orta saha ve özellikle de forvet bölgesinde yaşıyor. Rahat kazanılan QPR maçında da gördükki Liverpool'un herşeyi Suarez. Ligde de 13 gole ulaştı ve en yakın takipçisi 4 golle Gerrard. Şanssızlıkta yaşıyor Liverpool. Benim kendi adıma umutlu olduğum Borini'nin sakatlanması, izlemeyi merakla beklediğimiz Nuri Şahin'in Udinese maçında burnunun kırılması gibi şanssızlıkları da var. Fakat futbol her zaman tabelaya bakar. Tabelanın ise L'pool'a yakışmadığı bir gerçek. 

     QPR maçından önce Brendan Rodgers İngiliz medyasına geleceğimle ilgili sıkıntı duymuyorum demişti. Fakat QPR maçı öncesine kadar topladığı 25 puan kovulan Roy Hodgson ile aynı. Yani aslında bu endişeyi yavaş yavaş hissetmeye başlasa iyi eder. Bununla birlikte aslında umutvari olmak da gerekir, bu konuda ne kadar duygusal davranıyorum bilmiyorum ama ara transfer döneminde ve yaz döneminde de atılacak doğru adımlar ile Rodgers yönetimindeki L'pool'dan umutluyum. 

     Liverpool sevdalılarına son bir haber vererek bitirelim. İngiliz medyasına göre bugün Liverpool Inter'de oynayan Wesley Sneijder için 9,5m poundluk bir teklif yaptı. 

0 yorum:

Yorum Gönder