Pages

Subscribe:

About

Gs Blogcu

Labels

14 Ocak 2013 Pazartesi

Bu Linkleri Not Edin

     Adı anılmaya başladığından beri içim heyecanla dolu Sneijder transferi adına. Ama blogda yazmak istemedim, istemedim çünkü ihtiyatlı olmak da yarar var diye düşünüyorum. Hem Liverpool hem Galatasaray için adı anıldı, elbette ki tercihim Galatasaray'a gelmesinden yana, görünen o ki öyle de olacak.

     Fakat burada göstermek istediğim olay bambaşka. İsim Sneijder olunca çok fazla takım ile adının anılması normal. Liverpool, Tottenham, Galatasaray ve daha birçok ekibin hayallerini süsleyen bir oyuncu. Fakat adı ilk Galatasaraydan önce Fenerbahçe ile anılmış, Fenerbahçe Sneijder için uğraşmıştı.

     Bahsettiğimiz adam Sneijder. İtalyanların Sniper dediği, Mourinho gibi bir hocanın üzerine oyun anlayışını inşa ettiği, Ferguson gibi bir hocanın zamanında almayı çok istediği, eğitimini Ajaxtan almış, 2010 Şampiyonlar liginin en iyi oyuncusu seçilmiş ve henüz 28 yaşında olan mevkisinde ''dünyanın'' en iyi birkaç isminden birinden bahsediyoruz. Ve şimdiden tam tabiri ile bok atılmaya başlanmış. Yaşlı diyen mi ararsınız, bu para verilir mi diyen mi ararsınız. Tabii ki tartışmalar yapılabilir, kimseyi başka takımlar gibi sus ya da bizi öv diye zorlayacak halimiz yok. Fakat lütfen biraz samimiyet.

     Gelin şimdi Sinan Engin denen zevatın Sneijder Fenerbahçe ile anılırken neler dediğine Galatasaray ile anılırken neler dediğine bir bakalım.

Sneijder'e verilecek para

Sneijder Fenerbahçe ile anılırken Sinan Engin ----> Sneijder'in maddi boyutuna takılmıyorum, forma satışı zaten bonservisi karşılar.
Link-----> Tv Arşivi

Sneijder Galatasaray ile anılırken Sinan Engin---> Forma satışı falan karşılamaz.
Link-----> Tv arşivi

Sneijder'in Kalitesi
Sneijder Fenerbahçe ile anılırken Sinan Engin--> Hoca nerde top10 var, onlar gelsin istiyor. Galatasaraylılar bile gelirse büyük güç katar diyor.
Link---> Tv Arşivi


Sneijde Fenerbahçe ile anılırken Sinan Engin---> Alex'in daha iyisi, daha üst düzeyi, daha hızlısı, daha genci, daha...

Link---> Tv Arşivi

Sneijder Galatasaray ile anılırken Sinan Engin---> Sneijder, bu sene öbür sene tamam, sonraki sene nasıl yollayacağının formülünü ararsın. Zaten türkiye ligi sert, Sneijder fizik olarak üst düzey de değil.

Link---> Tv Arşivi

Daha 1 ay önce paranın önemi yok diyorken şimdi ki tepkisi;

Link---> Tv Arşivi

     İşte bu adamlar gibiler yüzünden çok daha fazla istiyorum Sneijder'in gelmesini. Utanmayıp bu yolda devam edeceklerini bilsem de daha çok istemiyorum. Böyle adamları izlemeyi bırakalı çok oldu biliyorum ama bunları unutmayın, unutmayın ki yarın o transferler olduğunda, o adam oynamaya başladığında yüzlerine çarpalım.


-Linkler ve araştırma GSCimbom forumdan alınmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder