Pages

Subscribe:

About

Gs Blogcu

Labels

2 Ocak 2013 Çarşamba

Sturridge Liverpool'da

Liverpool ara transfer döneminin ilk transferini Chelsea'dan Daniel Sturridge'ı alarak yaptı. L'pool'un yaptığı bu transferle bazı taraftarların kurduğu imkansıza yakın Lloronte hayalleride suya düşmüş oldu. Forvet oynayan Sturridge aynı zamanda kanatlarda da oyanayabiliyor ve ligin 2. yarısında L'pool'un yaşadığı forvet sorununa bir nebze çözüm olacaktır, özellikle Suarez ile birlikte Suarez'in de etkinliğini arttıracak.

İlk yarıda atılan gollerde açık ara Suarez öndeydi, Sturridge'ın gelişiyle bu durum azalacaktır fakat performans olarak daha iyi bir Suarez izleyebiliriz.

Sturridge'in gelir gelmez yaptığı açıklamalarsa L'pool'un büyüklüğünden bahsetmesinin yanısıra  ''Kanatlarda oynamayı asla reddetmeyeceğim gibi forvet bölgesinde oynamak içinde baskı yapmayacağım'' açıklaması ilgi çekiciydi. Ben kendi adıma Rodgers'ın kenardan destek verecek isim olarak Sturridge'ı değil, Suarez'i düşündüğü kanısındayım. Chelsea'da 63 maçta 13 gol atan Sturridge burada çok daha kısa zamanda bu gol sayısına ulaşacaktır. En azından bu sezonu 5+ golle kapatabileceği kanısındayım. Sturridge bir nevi Borini denemesinin sakatlık sıkıntısıyla baltalanması ile bu denemenin ikinci versiyonu olarak geliyor. Borini sakatlanmasa mutlaka başarılı olacağını düşünüyordum, Sturridge'de başarılı bir performans sergileyecektir. Fakat bunun için orta sahaya hala gereken transferleri beklemekte de fayda var.

0 yorum:

Yorum Gönder