Pages

Subscribe:

About

Gs Blogcu

Labels

19 Ocak 2013 Cumartesi

UEFA=MAFIA

   

     Blogun tanıtımı için en uygun resmin bu olduğunu düşünmüştüm. Çünkü UEFA Avrupa futbolunu yöneten kurum olarak -bu işleri bizim kadar gözlere soka soka yapmasada- çoktan güçlüleri kayırma politikasını edinmişti.

     Beşiktaş'a ve o dönemde diğer takımlara verilen cezalara baktığımız da elini hiç korkak alıştırmayan UEFA Avrupanın büyük takımlarına geldiğinde UEFA kriterlerini bir kenara kaldırıveriyordu. Fenerbahçe'de şike sürecinde UEFA'dan bir ceza alacakken siyasi manevralarla bu durumda engellendi. Hakkaniyete karşı edinilen bu tutum yalnızca bizlere özgü değil yani, belki de bizim yöneticilerimiz de abileri olan Avrupalılardan öğreniyor ama onlar kadar profesyonelce kullanamıyor.

     Son olarak UEFA yine Ajax'a Manchester City maçında açtığı bu pankarttan dolayı para cezası verdi. Pankartta şiddet, ayrımcılık veya ırkçılık içeriği yok, ama Arap sermayedarlara çok haklı bir gönderme var. Bu da futbolu değil parayı önemseyen UEFA'nın canını sıkmış gibi görünüyor. Umarım birgün Ajaxları haklı Arapları gitmiş görürüz sahalarda.


0 yorum:

Yorum Gönder